Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νόστιμη κυπριακή κουζίνα μετά τη θάλασσα σε μία εκλεκτή ταβέρνα της ελ. επ. Αμμοχώστου

Ένα φημισμένο εστιατόριο στο Παραλίμνι για πλούσιο μεζέ, κλέφτικο, μπριζόλες, αντικρυστό αρνί και όχι μόνο

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2024

Τα καλοκαίρια η ελ. επ. Αμμοχώστου και ιδιαίτερα τα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά έχουν την τιμητική τους. Οι Κύπριοι αναζητούν τη δροσιά στις πανέμορφες παραλίες της ευρύτερης περιοχής τόσο για ξεκούραση και χαλάρωση όσο και για καλοκαιρινές διακοπές τον Αύγουστο.

Η ελ. επ. Αμμοχώστου αποτελεί τον νούμερο ένα καλοκαιρινό προορισμό με τους Κύπριους να αναζητούν τη δροσιά στις θάλασσες της περιοχής. Η θάλασσα, όμως, ανοίγει την όρεξη και έτσι οι περισσότεροι από εμάς αναζητάμε ένα χώρο στην περιοχή για νόστιμο, ποιοτικό φαγητό.

IMG_3519.JPG

Εμείς, έχουμε να σου προτείνουμε μία πολύ καλή λύση που θα σε χορτάσει αμέσως μετά το μπάνιο σου στη θάλασσα με τις νοστιμιές που φτιάχνει εδώ και αρκετές δεκαετίες. Πρόκειται, για την πασίγνωστη και φημισμένη κυπριακή ταβέρνα του Παραλιμνίου, Καμασιά η οποία έχει ήδη ανοίξει την πανέμορφη αυλή της, έβγαλε τραπεζάκια έξω στη δροσιά και ετοιμάζει κάθε βράδυ τις εκλεκτές συνταγές και τα πιάτα του.

Η ταβέρνα Καμασιάς στο Παραλίμνι είναι συνώνυμη όλα αυτά τα χρόνια πορείας της με την ποιότητα, την καλή εξυπηρέτηση και τις νόστιμιές του. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, μάθε πως ο Καμασιάς σε περιμένει αμέσως μετά το μπάνιο σου στη θάλασσα, αφού ανοίγει την αυλή του καθημερινά μετά τις 18.00 και τις Κυριακές από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

FotoJet (6).jpg
Προετοιμασία για το κλέφτικο αλλά και το λαχταριστό αντικρυστό με αρνίσιο κρέας.

Εδώ θα απολαύσεις εκλεκτά κρεατικά σχάρας, πρώτης ποιότητας αντικρυστό αρνί που θα γλείφεις τα δάκτυλά σου ενώ δεν λείπει και ο ξακουστός μεζές του Καμασιάς με ποιοτικά μεζεκλίκια, ζουμερό σουβλάκι και τις φημισμένες σεφταλιές γιαγιάς. Φέτος, η ταβέρνα, κατασκεύασε ένα νέο χώρο ψησίματος με ξύλα για το αντικρυστό. Το κρέας σιγοψήνετε πάνω από την φωτιά των ξύλων για δύο με τρεις ώρες και γίνεται μούρλια!

Ταυτόχρονα, το φουρνί πυρώνεται για να υποδεχθεί το κλέφτικο που θα ψηθεί για ώρες ώστε να λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα. Το αγαπημένο πιάτο του καλοκαιριού, το οφτό, δεν θα μπορούσε να λείπει από την ξακουστή ταβέρνα του Καμασιά, το οποίο θα το απολαύσεις με την παρέα σου στην αυλή μαζί με μπίρα τσακρί.

Η ταβέρνα Καμασιάς, κι αυτό το καλοκαίρι θα γίνει το στέκι μας για νόστιμα πιάτα, έξω στην αυλή του. Μία πολύ καλή επιλογή τόσο για φαγητό μετά από το μπάνιο μας στη θάλασσα όσο και τα βράδια του καλοκαιριού μας αλλά και τα μεσημέρια μας τις Κυριακές.

(23825144), Δαιδάλου 23, Παραλίμνι. Δ-Σ 18.00-00.00 & Κ 12.00-00.00.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close